Advertisement

Cascada Duruitoarea - Poveştile mele: Cascada Duruitoarea din Ceahlau si un alt ... / Situată pe traseul dintre durău şi cabana dochia, cascada duruitoarea are o înălţime de 25 de metri şi este formată din două căderi de apă separate de un prag.

Cascada Duruitoarea - Poveştile mele: Cascada Duruitoarea din Ceahlau si un alt ... / Situată pe traseul dintre durău şi cabana dochia, cascada duruitoarea are o înălţime de 25 de metri şi este formată din două căderi de apă separate de un prag.. Cascada duruitoarea este o cascadă situată în masivul ceahlău, județul neamț, despre care dimitrie cantemir spunea că este ,,piatra nestemată a moldovei. Denumirea cascadei vine de la zgomotul. Este situata in masivul ceahlau, (la 1.021 m altitudine), formata pe paraul rupturii, cu o cadere de 25 m, ce isi anunta prezenta cu mult înainte de a fi vazuta. Localizarea rezervației pe harta țării. 46°59′12″n 25°56′25″e / 46.98667°n 25.94028°e.

Cascada duruitoarea este o cascadă situată în masivul ceahlău, județul neamț, despre care dimitrie cantemir spunea că este ,,piatra nestemată a moldovei. Cascada pisoaia crisului (izvorul crisului alb) 243 km. Cascada este situată pe teritoriul administrativ al comunei ceahlău, județul neamț. Casca duruitoarea are cam 25m si este formata din 2 parti, una de 20 de m si alta de 5. Cazare cascada duruitoarea ieftină de la 30 lei/pers.

Cascada Duruitoarea- a doua cadere de apa (5-6m inaltime)
Cascada Duruitoarea- a doua cadere de apa (5-6m inaltime) from 2.bp.blogspot.com
Cascada duruitoarea este o cascadă situată în masivul ceahlău, județul neamț, despre care dimitrie cantemir spunea că este ,,piatra nestemată a moldovei. Cascada duruitoarea este una dintre cele mai vizitate atractii turistice din parcul national ceahlau. Este situata in masivul ceahlau, (la 1.021 m altitudine), formata pe paraul rupturii, cu o cadere de 25 m, ce isi anunta prezenta cu mult înainte de a fi vazuta. Situată pe traseul dintre durău şi cabana dochia, cascada duruitoarea are o înălţime de 25 de metri şi este formată din două căderi de apă separate de un prag. 190 cazări în cascada duruitoarea cu poze și evaluări. Cascada duruitoarea este una dintre cele mai spectaculoase și cunoscute căderi de apă de la noi. Cazare cascada duruitoarea ieftină de la 30 lei/pers. Piramida holografică ceahlău 0.5 km.

Cascada duruitoarea parcul national ceahlau.

O hartă creată de către utilizatori ca şi tine! Cascada duruitoarea, este un monument al naturii cu regim de arie protejată de interes național situată for faster navigation, this iframe is preloading the wikiwand page for cascada duruitoarea. Denumirea cascadei vine de la zgomotul. Cascada este situată pe teritoriul administrativ al comunei ceahlău, județul neamț. Casca duruitoarea are cam 25m si este formata din 2 parti, una de 20 de m si alta de 5. 190 cazări în cascada duruitoarea cu poze și evaluări. Situata in masivul ceahlau, in punctul numit duruitoarea aflat la o altitudine de 1.270 m, cascada duruitoarea este formata pe paraul rupturii care izvoraste din golul alpin si se varsa in valea. Situata in masivul ceahlau, in punctul numit duruitoarea aflat la o altitudine de 1.270 m, cascada. 46°59′12″n 25°56′25″e / 46.98667°n 25.94028°e. Este situata in masivul ceahlau, (la 1.021 m altitudine), formata pe paraul rupturii, cu o cadere de 25 m, ce isi anunta prezenta cu mult înainte de a fi vazuta. 384 km from iaşi, 670 km from chisinau, 860 km from bucharest. Casca duruitoarea are cam 25m si este formata din 2 parti, una de 20 de m si alta de 5. Situată pe traseul dintre durău şi cabana dochia, cascada duruitoarea are o înălţime de 25 de metri şi este formată din două căderi de apă separate de un prag.

Aceasta pagina prezinta o scurta descriere a obiectivului turistic cascada duruitoarea, adaugat pe hvp in categoria cascade, zona turistica bucovina, in judetul neamt. Cascada duruitoarea este situata in parcul national al masivul ceahlau (suprafata 7700ha), judetul neamt. This is cascada duruitoarea by gandurile dintre pagini on vimeo, the home for high quality videos and the people who love them. Cascada duruitoarea se află în masivul ceahlau, judetul neamt, la o altitudine de 1.021 m. Mai multe detalii la final.

Cascada Duruitoarea, Cascade - Aventura in Romania
Cascada Duruitoarea, Cascade - Aventura in Romania from aventurainromania.ro
Cascada duruitoarea este situata in parcul national al masivul ceahlau (suprafata 7700ha), judetul neamt. Mai multe detalii la final. 46°59′12″n 25°56′25″e / 46.98667°n 25.94028°e. Casca duruitoarea are cam 25m si este formata din 2 parti, una de 20 de m si alta de 5. Piramida holografică ceahlău 0.5 km. 190 cazări în cascada duruitoarea cu poze și evaluări. Cascada impresionează căderea apei care produce un zgomot special. 384 km from iaşi, 670 km from chisinau, 860 km from bucharest.

O hartă creată de către utilizatori ca şi tine!

Piramida holografică ceahlău 0.5 km. 46°59′12″n 25°56′25″e / 46.98667°n 25.94028°e. Cascada duruitoarea situata in masivul ceahlau, in punctul numit duruitoarea aflat la o altitudine de 1270 m, cascada duruitoarea este formata pe paraul rupturii care izvoraste din golul alpin si se. Localizarea rezervației pe harta țării. Cascada duruitoarea, este un monument al naturii cu regim de arie protejată de interes național situată for faster navigation, this iframe is preloading the wikiwand page for cascada duruitoarea. Cascada duruitoarea este una dintre cele mai spectaculoase și cunoscute căderi de apă de la noi. Este situata in masivul ceahlau, (la 1.021 m altitudine), formata pe paraul rupturii, cu o cadere de 25 m, ce isi anunta prezenta cu mult înainte de a fi vazuta. Cascada duruitoarea parcul national ceahlau. Cascada pisoaia crisului (izvorul crisului alb) 243 km. Cascada duruitoarea se află la 1247 de metri altitudine și are o înălțime totală de 25 de metri. Cascada duruitoarea este una dintre cele mai vizitate atractii turistice din parcul national ceahlau. Cascada duruitoarea se află în masivul ceahlau, judetul neamt, la o altitudine de 1.021 m. Cascada duruitoarea este o cascadă situată în masivul ceahlău, județul neamț, despre care dimitrie cantemir spunea că este ,,piatra nestemată a moldovei.

Cascada duruitoarea este una dintre cele mai spectaculoase și cunoscute căderi de apă de la noi. Casca duruitoarea are cam 25m si este formata din 2 parti, una de 20 de m si alta de 5. Denumirea cascadei vine de la zgomotul. Cascada duruitoarea se află în parcul național ceahlău, la câteva ore de mers de stațiunea montană durău. Aceasta pagina prezinta o scurta descriere a obiectivului turistic cascada duruitoarea, adaugat pe hvp in categoria cascade, zona turistica bucovina, in judetul neamt.

Cascada Duruitoarea
Cascada Duruitoarea from romanianturism.com
Cascada pisoaia crisului (izvorul crisului alb) 243 km. Cascada duruitoarea se află în parcul național ceahlău, la câteva ore de mers de stațiunea montană durău. Duruitoarea waterfall, durau, neamt, romania. O hartă creată de către utilizatori ca şi tine! Cascada este situată pe teritoriul administrativ al comunei ceahlău, județul neamț. Situata in masivul ceahlau, in punctul numit duruitoarea aflat la o altitudine de 1.270 m, cascada duruitoarea este formata pe paraul rupturii care izvoraste din golul alpin si se varsa in valea. Popas) de la cabana dochia. Categoria iii iucn (monument al naturii).

O hartă creată de către utilizatori ca şi tine!

Popas) de la cabana dochia. Cascada duruitoarea este o cascadă situată în masivul ceahlău, județul neamț, despre care dimitrie cantemir spunea că este ,,piatra nestemată a moldovei. Piramida holografică ceahlău 0.5 km. O hartă creată de către utilizatori ca şi tine! Cascada impresionează căderea apei care produce un zgomot special. Cascada duruitoarea este una dintre cele mai vizitate atractii turistice din parcul national ceahlau. Duruitoarea waterfall, durau, neamt, romania. Casca duruitoarea are cam 25m si este formata din 2 parti, una de 20 de m si alta de 5. Mai multe detalii la final. Categoria iii iucn (monument al naturii). 384 km from iaşi, 670 km from chisinau, 860 km from bucharest. 46°59′12″n 25°56′25″e / 46.98667°n 25.94028°e. Cascada duruitoarea parcul national ceahlau.

Post a Comment

0 Comments