Advertisement

Bodrum Yangın / V0a25dbwwaf Vm / + muğla'nın bodrum ilçesinde makilik alanda yangın çıktı.

Bodrum Yangın / V0a25dbwwaf Vm / + muğla'nın bodrum ilçesinde makilik alanda yangın çıktı.. Bodrum'un mumcular mahallesi'ndeki ormanlık alanda yangın çıktı. Muğla'nın bodrum ilçesine bağlı yalıkavak mahallesi küdür mevkisindeki makilik alanda çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangın, saat. Muğla'nın bodrum ilçesinde otluk ve makilik alanda çıkan yangın yerleşim alanlarına sıçramadan kontrol altına alındı. Marangozhane bölümünde çıkan yangının nedeni henüz bilinmiyor. Bodrum yalıkavak mahallesi'nde otluk alanda yangın başladı.

Çok sayıda antik mezar ile tarihi kalıntıların zarar gördüğü yangın bodrum devlet hastanesi ile tarihi bodrum antik tiyatrosuna. Yerleşim yerlerine doğru ilerleyen yangına helikopter havadan müdahale ederken, karadan da i. Muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan yangın geceyi gündüze çevirdi. Bağla mahallesi'ndeki makilik alanda çıkan yangın rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. Bodrum yangın haber ve haberleri!

86fj7w9o10fjzm
86fj7w9o10fjzm from resim.haber61.net
Bodrum yalıkavak mahallesi'nde otluk alanda yangın başladı. + muğla'nın bodrum ilçesinde makilik alanda yangın çıktı. Yalıkavak mahallesi küdür mevkisinde site ile villaların yakınındaki otluk ve makilik. Bodrum yangın bodrum'da makilik alanda yangın çıktı.yazlık sitelerin yakınına kadar ulaşan yangın, yaklaşık 4 saat süren çalışmanın ardından kontrol altında alındı. Muğla'nın bodrum ilçesinde, pelet fabrikasının marangozhane bölümünde yangın çıktı. Yangın nedeniyle duman altına kalan bodrum'da, trafik akışı güvenlik güçleri tarafından kontrollü çok sayıda antik mezar ile tarihi kalıntıların zarar gördüğü yangın bodrum devlet hastanesi ile tarihi. Bodrum cumhuriyet caddesi üzerindeki kilise meydanındaki bir iş yerinde çıkan yangın korkuttu. 07.08.2019 17:37 | son güncelleme:

Otluk ve makilik alanda çıkan yangın için ekipler seferber oldu.

Muğla'nın bodrum ve milas ilçesinde orman yangını çıktı. Muğla'nın bodrum ilçesinde piknik yapanların neden olduğu belirtilen ve yakındaki tarım arazileri ile zeytinliklere de sıçrayan yangın havadan ve kara. Bodrum yalıkavak küdür yarımadası'nda otluk ve makilik alanda akşamüstü saatlerinde yangın bodrum gündem haber 112 acil çağrı merkezi'ne yapılan ihbar üzerine yangın yerine bodrum. Muğla'nın bodrum ilçesinde otluk ve makilik alanda çıkan yangın yerleşim alanlarına sıçramadan kontrol altına alındı. Mugla bodrum ilçesi kırsal alan yangını. Bodrum'a bağlı gürece mahallesi mandıra tepesi mevkisinde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın başladı. Bodrum belediye başkanı ahmet aras ise, bu yaz sezonunda bodrum da aynı bölgede ikinci kez yangın çıktığına dikkat çekerek. Yerleşim yerlerine doğru ilerleyen yangına helikopter havadan müdahale ederken, karadan da i. Yangın evlere 5 metre kalan söndürüldü. Yangında 3 hektarlık bir alan zarar gördü. Muğla'nın bodrum ilçesindeki yangın çıkan marangoz atölyesinde bir erkek cesedi bulundu. Muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan yangında zeytin ağaçları, mandalina ağaçları, tarım araçları küle döndü. Çok sayıda antik mezar ile tarihi kalıntıların zarar gördüğü yangın bodrum devlet hastanesi ile tarihi bodrum antik tiyatrosuna.

Muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan yangın geceyi gündüze çevirdi. Bodrum mumcular bölgesinde ki yangın hala söndürülemedi. Muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan yangında zeytin ağaçları, mandalina ağaçları, tarım araçları küle döndü. Mugla bodrum ilçesi kırsal alan yangını. Muğla'nın bodrum ilçesinde piknik yapanların neden olduğu belirtilen ve yakındaki tarım arazileri ile zeytinliklere de sıçrayan yangın havadan ve kara.

K1j3xvhlgeocgm
K1j3xvhlgeocgm from www.trthaber.com
Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi… Muğla'nın bodrum ilçesindeki yangın çıkan marangoz atölyesinde bir erkek cesedi bulundu. Muğla'nın bodrum ilçesinde öğlen saatlerinde çıkan yangın 8 saatin sonunda kontrol altına alındı. Yerleşim yerlerine doğru ilerleyen yangına helikopter havadan müdahale ederken, karadan da i. İtfaiye ekiplerinin 3 saat süren çalışmasının ardından yangın söndürülürken, fabrika kullanılamaz hale geldi. Bodrum yangın bodrum'da makilik alanda yangın çıktı.yazlık sitelerin yakınına kadar ulaşan yangın, yaklaşık 4 saat süren çalışmanın ardından kontrol altında alındı. İşte, bodrum yangın ile ilgili son durum ve güncel haberler! Bodrum yangın son dakika haberleri ve en önemli gelişmeleri posta gazetesi resmi sitesinde.

Muğla'nın bodrum ilçesinde makilik alanda çıkan yangın yağmurun etkisiyle söndü.

Yangında 3 hektarlık bir alan zarar gördü. Bağla mahallesi'ndeki makilik alanda çıkan yangın rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. Bodrum'un bir başka mahallesinde akşam saatlerinde başlayan yangın 15 hektarlık alanı kül etti. Yalıkavak mahallesi küdür mevkisinde site ile villaların yakınındaki otluk ve makilik. Çok sayıda antik mezar ile tarihi kalıntıların zarar gördüğü yangın bodrum devlet hastanesi ile tarihi bodrum antik tiyatrosuna. Mugla bodrum ilçesi kırsal alan yangını. Muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan yangın geceyi gündüze çevirdi. Bodrum mumcular bölgesinde ki yangın hala söndürülemedi. Bodrum'a bağlı gürece mahallesi mandıra tepesi mevkisinde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın başladı. Yangının yerleşim alanlarına yaklaştığı bildirildi. Alevler, yakındaki yerleşim yerlerine doğru ilerliyor. + muğla'nın bodrum ilçesinde makilik alanda yangın çıktı. Bodrum cumhuriyet caddesi üzerindeki kilise meydanındaki bir iş yerinde çıkan yangın korkuttu.

Bodrum'da makilik ve otluk alanda çıkan yangın havadan ve karadan yapılan müdahaleyle kontrol altına alındı. Yalıkavak mahallesi küdür mevkisinde site ile villaların yakınındaki otluk ve makilik. Muğla'nın bodrum ilçesinde makilik alanda çıkan yangın yağmurun etkisiyle söndü. Muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan yangın geceyi gündüze çevirdi. Mugla bodrum ilçesi kırsal alan yangını.

Bir Orman Yangini Da Bodrum Mumcular Da Cikti Mugla Gazetesi Gunluk Siyasi Bagimsiz Gazete
Bir Orman Yangini Da Bodrum Mumcular Da Cikti Mugla Gazetesi Gunluk Siyasi Bagimsiz Gazete from www.muglagazetesi.com.tr
Yangın evlere 5 metre kalan söndürüldü. Bodrum'un mumcular mahallesi'ndeki ormanlık alanda yangın çıktı. Muğla'nın bodrum ilçesindeki yangın çıkan marangoz atölyesinde bir erkek cesedi bulundu. Muğla'nın bodrum ilçesinde piknik yapanların neden olduğu belirtilen ve yakındaki tarım arazileri ile zeytinliklere de sıçrayan yangın havadan ve kara. + muğla'nın bodrum ilçesinde makilik alanda yangın çıktı. Yangının yerleşim alanlarına yaklaştığı bildirildi. Bodrum cumhuriyet caddesi üzerindeki kilise meydanındaki bir iş yerinde çıkan yangın korkuttu. Bodrum yangın son dakika haberleri ve en önemli gelişmeleri posta gazetesi resmi sitesinde.

Çok sayıda antik mezar ile tarihi kalıntıların zarar gördüğü yangın bodrum devlet hastanesi ile tarihi bodrum antik tiyatrosuna.

Muğla'nın bodrum ve milas ilçesinde orman yangını çıktı. Yangın nedeniyle duman altına kalan bodrum'da, trafik akışı güvenlik güçleri tarafından kontrollü çok sayıda antik mezar ile tarihi kalıntıların zarar gördüğü yangın bodrum devlet hastanesi ile tarihi. Bodrum'a bağlı gürece mahallesi mandıra tepesi mevkisinde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın başladı. Muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan yangında zeytin ağaçları, mandalina ağaçları, tarım araçları küle döndü. Bodrum belediye başkanı ahmet aras ise, bu yaz sezonunda bodrum da aynı bölgede ikinci kez yangın çıktığına dikkat çekerek. İşte, bodrum yangın ile ilgili son durum ve güncel haberler! Mugla bodrum ilçesi kırsal alan yangını. Bodrum'un mumcular mahallesi'ndeki ormanlık alanda yangın çıktı. Muğla'nın bodrum ilçesinde yangın rüzgarın da etkisiyle büyüdü. Bodrum yalıkavak küdür yarımadası'nda otluk ve makilik alanda akşamüstü saatlerinde yangın bodrum gündem haber 112 acil çağrı merkezi'ne yapılan ihbar üzerine yangın yerine bodrum. Bodrum'da torba kavşağı'ndaki kızılağaç ormanlarında çıkan yangın çok şiddetli rüzgar nedeniyle kontrol altına alınamadı. Muğla'nın bodrum ilçesinde piknik yapanların neden olduğu belirtilen ve yakındaki tarım arazileri ile zeytinliklere de sıçrayan yangın havadan ve kara. Yerleşim yerlerine doğru ilerleyen yangına helikopter havadan müdahale ederken, karadan da i.

Post a Comment

0 Comments